Casa di Bon Bientu Bonaire

Zeilen

< Terug naar het overzicht

Zsailingeilen in de Bonairiaanse wateren is een onvergetelijke ervaring, niet alleen vanwege het vele natuurschoon en de uitmuntende zeil omstandigheden maar zeker ook vanwege de reële kans op een ontmoeting met dolfijnen en andere zeezoogdieren. Het heerlijke klimaat van meestal rond de 30°C, de prachtige azuur blauwe zee, die een gemiddelde temperatuur van 27°C heeft en de vrij constante noord/oost passaatwind is een genot voor elke zeiler.

Bij Sailing Point Bonaire kunt u verschillende type zeilboten huren, voor jong en oud, Sailing Port Bonaire heeft 1 persoons boten (Optimist, Lazer, Spash, Sunfish) tot max. 5 persoons kiel boten (Div. Centaur, Ufo, Skarl) en snelle boten voor de meer ervaren zeiler (Yngling, Catamaran). Sailing Port zeilenBonaire is geen groot verhuurbedrijf waardoor onderhoud, schoonmaak, uitgifte en ontvangst, persoonlijk en met en constante kwaliteit wordt uitgevoerd.

Bonaire Sailing School Association

BSSA, de zeilvereniging van Bonaire, telt ruim 130 leden en is gevestigd in het Regatta Huis aan de boulevard in het centrum van Kralendijk. Vandaag de dag vindt u hier de jeugdige Optimist en Sunfish zeilers. Ook Cat en Laser zeilers vinden bij Regatta Huis een veilige thuishaven. Met een uitgebreid lesprogramma van BSSA krijgt men op Bonaire de kans om op deze wereldzee bij uitstek, zeilen in de praktijk te brengen. Bij BSSA worden diverse activiteiten georganiseerd, P1020853zoals onderlinge wedstrijden, camp-outs en special events. De ‘eindejaars’ race, is een evenement waar naast optimisten, sunfishes , lasers en cats, ook lokale vissers-boten en de zgn. microboten (modelboten) om de eer strijden! Regatta Huis is tevens het centrum van waaruit de jaarlijkse in oktober de Bonaire Regatta wordt gehouden (www.bonaireregatta.com) Bent u op Bonaire met vakantie, of verblijft u hier voor langere tijd: het is altijd mogelijk les te nemen, een zeilboot te huren, of deel te nemen aan de activiteiten van de BSSA.

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

Wat foto’s van onze tropische tuin

16 september 2013 - In de tropische tuin van Casa di Bon Bientu...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >