Casa di Bon Bientu Bonaire

Windsurfen

< Terug naar het overzicht

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor acrobatiek op het water bent u in Lac Bay aan het juiste adres. Ontdek de zee en de wind en bekijk de waaghalzen die vanuit alle windstreken naar Bonaire komen.

Op Lac Bay zorgen de wind en de aangename watertemperatuur van zo’n 28 graden voor de perfecte omstandigheden. De omliggende koraalriffen zorgen ervoor dat de hele lagune weinig golven heeft. De gemiddelde waterdiepte is ongeveer één meter, waardoor je bijna overal kunt staan.

Ondertussen is windsurfen op Bonaire één van de meest populaire watersporten geworden. Bonaire wordt ook wel het Surfers Paradise IMG_0514genoemd.

De maanden februari tot augustus (high-wind season) zijn het meeste geschikt om te windsurfen. In deze maanden wordt een gemiddelde windsnelheid van 15 knopen met een maximum van 30 knopen gemeten.

Bij Lac Bay, Sorobon Beach, zijn twee surfshops aanwezig, Jibe City en Bonaire Windsurf Place. Beide surfshops verhuren materiaal en geven windsurfles. U kunt hier dus terecht van beginner tot professional. Voor de beginnende windsurfer is Bonaire de ideale plek om de sport te leren. De wind is vrijwel altijd aanlandig en dus zul je altijd weer terugkomen.

Een zeer leuk plekje is bij de surfshop Jibe City. De foto(2)ontspannen sfeer, de zeer tropische uitstraling en de goede kwaliteit van zeilen en boards zorgen voor een aangename dag. Diverse modellen zeilen kun je kant en klaar uitzoeken. Erg makkelijk om te beginnen vanaf een mooi strandje. Ook de gezellige bar waar men heerlijke broodjes en salades kan bestellen is een aanrader.

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

Wat foto’s van onze tropische tuin

16 september 2013 - In de tropische tuin van Casa di Bon Bientu...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >