Casa di Bon Bientu Bonaire

Snorkelen

< Terug naar het overzicht

visAls je niet durft of geen zin hebt om te duiken kun je toch eenvoudig de wonderschone onderwaterwereld van Bonaire ontdekken. Met snorkelen op Bonaire is het net of je in een tropisch aquarium zwemt.

Overal op Bonaire loop je zo met je snorkeluitrusting de oceaan in en bevind je direct in het koraalrif met haar honderden betoverende bewoners.

Bonaire is een benedenwinds eiland en valt buiten de orkaanzone en daardoor is het koraal van zeer hoge kwaliteit en vrijwel nog geheel intact. Op de meeste Caribische eilanden hebben de verwoestende stormen een onherstelbare schade aangericht aan de kwetsbare koraalriffen.

Hschildpadet snorkelen op Bonaire is verder heel laagdrempelig. Je rijdt met een auto naar een willekeurige plek aan de kust en je kunt zo vanaf het strand een snorkeltripje maken. Dit is wat veel snorkelliefhebbers enorm aanspreekt. Verder wordt het eiland niet overspoeld door massatoerisme en heerst er een aangename rust op het eiland.

Op Bonaire zijn er tal van touroperators en duikscholen die snorkeltrips organiseren naar de mooiste plekken.

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

Wat foto’s van onze tropische tuin

16 september 2013 - In de tropische tuin van Casa di Bon Bientu...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >