Casa di Bon Bientu Bonaire

Het weer

< Terug naar het overzicht

Het weer op Bonaire is eigenlijk weinig verrassend. Elke dag schijnt er de zon en waait er een verkoelend windje. Dit komt door de zeer gunstige ligging van Bonaire, 12 graden ten noorden van de evenaar.

ZonsondergangBonaire is één van de benedenwindse eilanden, net als Curaçao en Aruba. De benedenwindse eilanden hebben geen last van orkanen, zoals die wel eens voorkomen op de bovenwindse eilanden. De windsnelheid ligt meestal rond de 12 knopen, iets lager als op de twee andere benedenwindse eilanden. De windsnelheid komt praktisch nooit boven de 39 knopen.
De gemiddelde temperatuur ligt rond de 30 graden, die van het zeewater is 29 graden. Jaarlijks valt er op Bonaire ongeveer 50 cm regen. De regen valt voor 65% in de maanden oktober tot januari.

Klik hier voor het actuele weer op Bonaire

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

NIEUW! U kunt nu ook onze auto huren

26 september 2013 - Vanaf november 2013 kunt u bij ons ook een...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >