Casa di Bon Bientu Bonaire

Duiken

< Terug naar het overzicht

Duiken is een populaire sport die zich vooral in de laatste 20 jaar heeft ontwikkeld. Bonaire is bij uitstek een perfecte plek om te duiken. Op het eiland, dat als eerste in de Caribische regio zijn duikgebieden beschermde, is een grote diversiteit aan vissen te vinden.

De omstandigheden om te duiken zijn op Bonaire perfect. Omdat het de koralen van Bonaire beschermd zijn duikt u in het water van het “verleden”. U kunt het gehele jaar op Bonaire duiken en omdat de temperatuur (25.6-28.9°C) en helderheid (zicht tot 50 meter) zo groot zijn kunt u zo vaak duiken als u wilt.
Op Bonaire is ook een decompressie kamer aanwezig in geval van nood. Als u op Bonaire gaat duiken dan moet u een Marine Park Tag kopen voor behoud van de koralen. Een Marina Park Tag koopt u voor een heel jaar. Bonaire behoort tot de drie mooiste duikgebieden op aarde.

Bonaire staat wereldwijd bekend om haar adembenemende onderwaterwereld, de onaangetaste koraalriffen vormen de leefomgeving van prachtige tropische vissen en andere kleurrijke zeebewoners.

Bonaire is een benedenwinds eiland en valt buiten de orkaanzone, daardoor blijft het koraal intact en is van zeer hoge kwaliteit. Vrijwel alle Caribische eilanden hebben te maken met verwoestende stormen die een onherstelbare schade aan de kwetsbare koraalriffen aanricht. De wateren rond Bonaire vormen het National Marine Park, het zicht onder water is op sommige plekken meer dan negentig meter!

duiken2Jardines de la Reina - CUBAduiken3duiken4

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

Wat foto’s van onze tropische tuin

16 september 2013 - In de tropische tuin van Casa di Bon Bientu...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >