Casa di Bon Bientu Bonaire

Over Bonaire

< Terug naar het overzicht

Bonaire is een vrij klein eiland, 40 km lang en 12 km breed. Het ligt in de Caribische zee ten noorden van de kust van Venezuela, naast Curaçao en Aruba.

Bonaire is een Nederlandse gemeente, de taal is Nederlands maar ook Engels, Papiaments en Spaans worden veel gebruikt. De lokale bevolking is minder dan 17.000.

Bonaire is niet in het bezit van kilometerslange zandstranden zoals op Aruba die massa’s toeristen naar het eiland lokt.

De zandstranden die Bonaire wel heeft zijn overigens van grote schoonheid. Klein Bonaire, het betoverende rifeilandje voor de kust van Kralendijk, kent hagelwitte zandstranden waar je heerlijk kunt relaxen in de Caribische zon.

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

Wat foto’s van onze tropische tuin

16 september 2013 - In de tropische tuin van Casa di Bon Bientu...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >