Casa di Bon Bientu Bonaire

GastenboekFamilie Friedericks:

Het was fijn om weer terug te zijn op het eiland. Prachtig huis, goed op de wind. Schitterend uitzicht!

We hebben genoten van alle mooie dingen op het eiland. Onze dochter Jade alles weer laten zien waar ze 3 jaar is opgegroeid. Een prachtige herinnering in een heel fijn huis. Succes met de verhuur!

Aaf, Andy, Jade & Zara FriedericksFamilie van der Laan:

Twee weken naar volle tevredenheid in dit huis verbleven. Het huis is zeer compleet ingericht, is zeer ruim, heeft een mooie ligging en een weids uitzicht. De drie slaapkamers zijn beneden en de woonkamer met terras en zwembad boven.

Door de wat hogere ligging is er altijd wel wind, wat normaal niet prettig is, maar hier zorgt het voor verkoeling en de muggen houden er niet van. In combinatie met het zwembad is het de hele dag heerlijk op het ruime terras.

Het is bijna noodzakelijk om een auto te huren. Door de centrale ligging van de woning op het eiland zijn alle bezienswaardigheden binnen 30 minuten te bereiken en Kralendijk binnen 10 minuten.

Ron, Karin, Koen & Thijs van der Laan


Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

Wat foto’s van onze tropische tuin

16 september 2013 - In de tropische tuin van Casa di Bon Bientu...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >