Casa di Bon Bientu Bonaire

Over ons

vervolg bonaire 2012 juli 059

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Gerrit & Erica.

Waarom de naam: Casa di Bon Bientu?

Casa di Bon Bientu staat voor: Het huis met de goede wind. De ligging van het huis, boven op de berg Santa Barbara, vangt veel passaat wind. Zowel binnen als buiten op veranda is het aangenaam en goed te vertoeven.

Waarom zijn wij op Bonaire gestrand?

Een aantal jaar geleden zijn we verliefd geworden op Bonaire, het is een geweldig tropisch eiland. Na alle Caribische eilanden te hebben aangedaan, is het voor ons duidelijk. Bonaire is the place to be!

De aantrekkingskracht die het uitstraalt, de rust, de natuur, watersport, uitgaan, warmte, zon, zee, strand en zaligheid. Onbezorgde vakanties, genieten van elkaar en alles wat Bonaire te bieden heeft. Bonaire geeft een gevoel van geborgenheid, er even tussenuit. Het ervaren van het gevoel: gelukkig zijn!

Waarom hebben wij een huis op Bonaire gekocht?

Het huis Casa di Bon Bientu is gekocht, zodat wij altijd een plek hebben om te genieten van het eiland Bonaire. Na overname in juli 2012, zijn we in november op Kaya Jaspe 3 geweest. In deze tijd hebben wij keihard gewerkt om het te kunnen gaan verhuren en dat is ons gelukt!

IMG_5749_overonsWe willen het graag verhuren aan mensen die Bonaire willen ontdekken, de rust en of activiteit ervaren, zoals wij dat hebben gedaan.

Mensen die hun hart hebben verpand aan duiken en/of surfen of gewoon voor de pure rust komen. Hoog op een berg waar niemand op elkaar let en je gewoon je gang kunt gaan. Casa di Bon Bientu heeft alles!

Wil je liever actie? Daar hebben wij aan gedacht: zwembad, drooghok en rinse tank voor duik benodigdheden. Wil je rust? Het huis Casa di Bon Bientu (goede wind), staat boven op de berg van Santa Barbara en dat betekent… rust! Uitzicht over Bonaire, Klein Bonaire, de zee en elkaar!

Tip:

In de avond of nacht, maak jacht op vallende sterren! Je vindt ze, echt. Bij iedere vallende ster zeggen ze dat je een wens mag doen. Dus… succes!

Dit alles geeft weer waarom wij zo gelukkig zijn op Bonaire!

Over ons

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe foto’s

28 december 2019 - De foto’s op onze website zijn geüpdatet. Bekijk ze...

Wat foto’s van onze tropische tuin

16 september 2013 - In de tropische tuin van Casa di Bon Bientu...

Contactgegevens

Casa di Bon Bientu - Bonaire

Adres: Kaya Jaspe 3
Santa Barbara
Bonaire
Tel nr.: +31 6 510 545 36
E-mail: info@bonbientubonaire.com

Over de villa

Casa di Bon Bientu is een compleet ingerichte, vrijstaande, 6-persoons villa, gelegen in een 700 m2 tropische tuin. Casa di Bon Bientu staat op Kaya Jaspe nr. 3, bijna op de hoogste top van een berg in Santa Barbara. Het huis heeft een gigantisch uitzicht... Lees meer >